Cégismertető

Diákmunka Központ a kezdetektől napjainkig

„Az ember a mértéke mindennek.”

Rohanó világunkban felértékelődik az emberi erőforrás szerepe. Minden szervezet középpontjában kulcsszerepet tölt be az ember, hiszen a vállalatok legértékesebb és egyben legdrágább erőforrása, nélküle nem végezhető gazdasági tevékenység. A vállalatok számára költségkímélő megoldásként rengeteg lehetőség rejlik a diákmunkaerőben, a diákok számára pedig kockázatmentes tapasztalatszerzést jelenthet a diákmunka.

Milyen előnyei vannak a diákmunkaerő foglalkoztatásának? >>

Miért éri meg diákmunkát vállalni, és tanulás mellett dolgozni? >>

A Diákmunka Központ már 1996 óta nyújt megbízható munkaerő szolgáltatást

Felismerve hogy nincs olyan szolnoki székhelyű szervezet, amely a diákokat munkához segítené, 1996-ban megalapítottuk a Diákmunka Központ Iskolaszövetkezetet. Fennállásunk óta évről évre több száz nappali tagozatos diáknak biztosítunk változatos munkákat, partnereink részére pedig megbízható, kedvező árú munkaerő szolgáltatást. Stabil, leinformálható szakmai háttérrel rendelkezünk, és tevékenységünk maradéktalanul megfelel a törvényi szabályozásnak.

Miért érdemes a Diákmunka Központ szolgáltatásait választani? >>

Miért érdemes nálunk diákmunkát vállalni? >>

Igényekre szabott diákmunka szolgáltatás

Figyelembe véve megbízóink elvárásait a legoptimálisabb megoldásokat igyekszünk biztosítani. Ismerve diákjaink legfőbb képességeit igyekszünk megtalálni az adott munkakör elvárásainak megfelelő személyt. Így velünk a megbízóink, és diákjaink is jól járnak. Személyre szabott diákmunka szolgáltatást nyújtunk legyen szó akár szaktudást igénylő specifikus munkaterületről, akár egyszerűbb betanított munkafolyamatokról. A megfelelően kiválasztott dinamikus, fiatal munkaerő garantáltan fellendíti a vállalkozásokat!

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk? >>

Ránk mindig lehet számítani!

Nagy gondot fordítunk arra, hogy megbízóink és diákjaink számára személyesen is bármikor elérhetőek legyünk, ezért kiszélesítve területi lefedettségünket, 2002 óta – Szolnok mellett – Jászberényben is üzemeltetünk irodát. Bár tevékenységünket elsősorban Jász-Nagykun-Szolnok megyében végezzük, kiterjedt adatbázisunk lehetővé teszi, hogy teljesítsünk budapesti, nyíregyházi, vagy az ország más pontjait érintő megrendeléseket is.

Hol találhat meg minket? >>

Lépést tartunk az igényekkel

Büszkék vagyunk arra, hogy hosszú évek óta azonos szervezőgárdával dolgozunk. Munkatársaink hozzáállása, felelősségtudata, emellett a helyi sajátosságok precíz ismerete és személyes kapcsolati tőkénk egyedülállóvá teszi iskolaszövetkezetünket a megyében. Nagy hangsúlyt fektetünk a továbbképzésekre, így jól képzett, hozzáértő, udvarias kollégáinknak köszönhetően megpróbáljuk a lehető legnagyobb figyelmet fordítani arra, hogy a megrendelőink és a diákjaink egyaránt a legteljesebb mértékben elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal.

Értékeink

  • Garantált megbízhatóság
  • Ügyfélközpontúság
  • Odafigyelés
  • Alaposság
  • Felelősségvállalás

Önnek is fontosak a felsorolt értékek?
Válassza a Diákmunka Központot, ha megbízható, tapasztalt csapatot keres!

Gondoljon Ránk, ha bármilyen területen diákmunka(erő) kell, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Forduljon hozzánk bizalommal! >>