Rólunk mondták

Számunkra a legnagyobb kincs az elégedett Partner. Legyen szó akár Megbízónkról, akár kiközvetített Diákunkról. Ők a következőképpen vélekedtek rólunk:

MEGBÍZÓINK MONDTÁK

Szentpéteri Ferenc igazgató, Electrolux Jászberényi Hűtőszekrény- és Fagyasztóládagyár

„Nagyon jók a tapasztalataink. Leegyszerűsödik a munkavégzés, mert a diákok jó hozzáállással, jó felkészültséggel jönnek hozzánk és könnyű a betanításuk. Nagyon sok olyan diákunk van, aki előtte itt dolgozott, megkedvelte a gyárat és később az iskola elvégzése után csatlakozott hozzánk.”

Beck Dániel HR menedzser, Fortaco Zrt.

„A Diákmunka Központ iskolaszövetkezettel az elmúlt két év során nagyon jó együttműködés alakult ki. A felmerült munkaerő igényeket mindig rugalmasan és gyorsan, megfelelő minőségben biztosították. A közvetített diákok munkához való hozzáállása mindig kiemelkedő volt.”

Fülöp Béla ügyvezető igazgató, Metálplaszt Kft.

„A Diákmunka Központ számára mi csak egy óra- és létszámigényt adunk le, ő összeállítja, hogy kiket küld ide ki és még a helyszínre juttatását is megoldja. A kijelölt csoportvezető biztosítja a munka kiosztását és ellátását, illetve ha bármilyen problémájuk van a diákoknak, hozzá fordulhatnak. Úgy gondolom, hogy a diákok részére ez egy nagyon jó lehetőség, hiszen kulturált körülmények között, szinte fizikai megterhelés nélkül, kizárólag a jelenlétükkel tudják a munkájukat végezni.”

Ribár Zsuzsanna szervezési vezető, Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.

„Számomra a legtökéletesebb megoldás. Mindig meg tudtuk időben beszélni, hogy hány főre tartunk igényt. Emellett hihetetlen kényelmes megoldás volt, hogy nem kellett külön munkaügyi dolgokkal foglalkozzunk.”

Kovács Ildikó személyzeti vezető, BI-KA Logisztika Kft.

„Kiemelném a rugalmasságot. Minden esetben megfeleltek az elvárásainknak, ami a munkakör betöltésének vagy a feladat ellátásának feltételei voltak. Nagyon jól beilleszkedtek az osztály csapatába, illetve a cég egészébe. Előnyként emelem ki, hogy idő és költséghatékony, plusz adminisztrációt, munkajogi ismereteket nem igényel.”

Faragó Béla termelésvezető, SEI Interconnect Products Kft.

„Legfőbb előnye, hogy a saját kapacitásunkat rugalmasan tudjuk tervezni, ugyanis minden olyan munkára tudjuk a diákokat használni, amire a saját dolgozóinkat is.”

Ádám Csaba ügyvezető, Adacsa Kft.

„A Diákmunka Központtal való együttműködésünkkel kapcsolatban számos pozitívumról tudok beszámolni: gyorsan, magas szakértelemmel bonyolították le a hozzánk kerülő diákok kiválasztását. Levették a vállamról a terheket, csak leültünk, és részletesen átbeszéltük, hogy milyen kompetenciával rendelkező diákokra volna szükségünk, valamint pontosítottuk a kezdés dátumát, és a szükséges létszámot.

Az adott napon késés nélkül érkezett meg a kért létszámú, szakmailag képzett diák. Hálás vagyok a Diákmunka Központnak, hogy értékes munkaerőt kaptam költséghatékonyan, és lelkes diákokkal tudtam pótolni a hiányzó kapacitást.”

Zatkó Anikó H.R. tanácsadó, Exkluzív Wine Glass

„Az iskolaszövetkezeti rendszerben foglalkoztatott diákok esetében a munkáltatónak nem kell – az egyébként – munkáltatót terhelő járulékokat fizetnie. Megbízóként egy vállalkozási szerződés megkötésére kerül sor, és a munkabér kifizetése a szövetkezet feladata. Így egy iskolaszövetkezet által foglalkoztatott diáknál magasabb a nettó fizetés, mint az egyéb munkavállalók esetében.”

DIÁKJAINK MONDTÁK

Pálszabó Alina

„Nagyon szeretek itt dolgozni. Jó lehetőségnek tartom ahhoz, hogy kiegészítsem a zsebpénzemet. Mindig időben megkaptam a fizetést, és ennek nagyon örülök.”

Fodor Blanka

„Elég sok fajta munkát kaptam már a Diákmunka Központtól. Különböző rendezvényeken vettünk részt – de volt, hogy vendégeket fogadtunk, vagy gyerekjátékra felügyeltünk.”

Fülöp Viktor

„Szeretek a Diákmunka Központnál dolgozni. Volt néhány rossz tapasztalatom más diákszövetségeknél fizetést illetően, de itt mindig időben kapom meg a fizetésem. Sokféle munkahelyen voltam a Diákmunka Központon keresztül, de semmilyen problémám nem volt diákként. A munkák, amiket kaptam nem voltak megterhelőek számomra így tudtam suli mellett is diákmunkát vállalni.”

Kovács Valéria

„Amióta főiskolás lettem, diákmunkát végzek. A Diákmunka Központ révén nagyon sok munkahelyen voltam és nagyon jó tapasztalatokat szereztem. A diákmunka arra jó lesz, hogy elmondhatom, én már dolgoztam több helyen is, és pályakezdőként szerintem ez kicsit feldobja az önéletrajzomat.”

.