Hogyan lehet munkát vállalni?

Ismerd meg részletesen, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy együtt dolgozhassunk!

A diákmunka vállalásának első és legfontosabb feltétele

A Diákmunka Központnál kizárólag 16. év felett, nappali tagozatos hallgatóként, diákként vállalhatsz munkát.

5 egyszerű lépés a kockázatmentes diákmunkáig

1.lépés: Ha betöltötted a 16. életévedet, és nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, akkor nyomtasd ki az ITT>> található regisztrációs lapot, és töltsd ki.

2.lépés: Ha elkészültél vele, kérlek fáradj be a hozzád legközelebb eső irodánkba>> egy kötelezettségek nélküli személyes elbeszélgetésre. Így bekerülsz az adatbázisunkba, de nem válsz automatikusan iskolaszövetkezeti taggá.

3.lépés: Ha érkezik olyan – az érdeklődési körödnek megfelelő – megbízás, melyre a kompetenciáid alapján megfelelőnek találunk, akkor kollégáink felveszik veled a kapcsolatod a megadott elérhetőségeid valamelyikén.

4.lépés: A döntés a Te kezedben van, hogy elvállalod-e az adott munkafeladatot.

5.lépés: Amennyiben elvállalod a megbízást, akkor be kell hoznod az irodánkba a megfelelő iratokat, dokumentumokat annak érdekében, hogy szövetkezeti tagságot létesíthess, valamint be kell fizetned az 500Ft-os szövetkezeti tagdíjat. Ezt követően már kezdődhet is munka!

Nézzük a részleteket!

Milyen dokumentumok szükségesek a szövetkezeti tagság létesítéséhez?

Ha úgy döntesz, hogy szeretnél rajtunk keresztül diákmunkát vállalni, akkor a következő iratokkal együtt várunk az irodánkba>> (link az elérhetőségekhez):

  • adott félévre vonatkozó eredeti nappali tagozatos iskolalátogatási igazolás
  • személyi igazolvány
  • adóazonosító jel
  • TAJ szám
  • orvosi igazolás
  • érvényes diákigazolvány
  • bankszámlaszám

Mikor kerül aláírásra a munkaszerződés?

Még a munkavégzés megkezdése előtt ki kell töltened a szükséges dokumentumokat: a belépési nyilatkozatot, az adatlapot, a jövedelemmel kapcsolatos nyilatkozatokat, valamint alá kell írnod a munkaszerződést.

Milyen anyagi vonzata van a szövetkezeti tagságnak?

Az iskolaszövetkezeti tagság létesítéséhez szövetkezeti részjegyet kell vásárolnod, melynek egyszeri összege mindössze 500 Ft, amely a szövetkezetből való kilépésedkor visszafizetésre kerül.

Információk a munkavégzéssel kapcsolatban

Munkatársainktól minden esetben részletes tájékoztatást kapsz az elvégzendő feladatokról és a díjazásról. Számunkra lényeges szempont, hogy olyan feladatot adjunk neked, amely érdekel, és amelyet örömmel végzel. Fontos tudnod, hogy nem kötelező mindent elvállalnod, de ha aláírod a munkaszerződést, akkor kötelességed a legjobb tudásod szerint elvégezned a munkafeladatokat. Legalább 2 nappal korábban szükséges jelezned, ha közbejött valami, ami akadályozza a munkavégzésed.

Mikor érkezik meg a fizetés?

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy időben megkapd a fizetésed. A jól teljesített munkavégzésért cserében a következő hónap 10-ig biztosan megérkezik az illetményed a számládra.

Hogyan számolhatsz utána a Tőlünk kapott jövedelmednek? A segítséget itt találod>>

Ha már mindennel tisztában vagy, indulhat a munka!  Végezd el most a regisztrációt!>>

Kérdés esetén fordulj kollégáinkhoz!>>

.