Szolgáltatásaink

A Diákmunka Központnál a lehető legnagyobb figyelmet fordítjuk szolgáltatásaink minőségére, mert számunkra az elégedett Partner a legfontosabb. Mi nem csupán egy szolgáltatást nyújtunk, hanem teljesítjük a cégvezetők vágyát, hogy a lehető legkevesebb pénzt, időt és energiát kelljen fordítani a megfelelő munkaerő megtalálására, és teljesítjük a diákok vágyát, hogy kockázatmentesen jussanak szakmai tapasztalatot jelentő diákmunkához.

A Diákmunka Központ palettáján az alábbi szolgáltatások találhatóak:

Toborzás

Megbízóink számára energiát spórolunk – hiszen mi végezzük a toborzást, a kiválasztást és a betanítást, diákjaink számára pedig egyedi kompetenciák alapján kitűnő alternatívákat biztosítunk változatos munkakörök betöltésére.

Szervezés

A feladathoz szükséges számú és képességű munkavállalót adatbázisunk segítségével legkésőbb 48 órán belül tudjuk biztosítani. Diákjaink egy rövid eligazítás után egész Jász-Nagykun-Szolnok megyében elvégzik a megrendelt munkát. Nekik csupán a pontos megjelenésre és a lelkiismeretes munkára kell figyelmet fordítaniuk.

Koordinátor biztosítása

A magasabb létszámot igénylő munkahelyeken csoportvezetőt biztosítunk, aki felügyeli a munkavégzést, és megkönnyíti a kapcsolattartást. Így nemcsak Megbízóink, hanem diákjaink is azonnal a megfelelő emberhez fordulhatnak segítségért.

Munkáltatói felelősség

Megbízóinkat a diák munkavállalók tekintetében semmilyen munkáltatói kötelezettség nem terheli! A hivatali ügyintézést, a foglalkozás egészségügyi szakorvosi vizsgálatot és a szükséges adminisztrációt Szövetkezetünk intézi. Hallgatóink a Diákmunka Központ felé tartoznak felelősséggel.

Kedvezmény

Külön kérésre lehetősége van Partnereinknek az általuk javasolt diákok – saját dolgozók gyermekei, gyakorlati időn túl maradó tanulók, stb. – foglalkoztatására is. Ezen esetekben jutányos díjakkal állunk megbízóink rendelkezésére. Így a kedvező adózási lehetőség kihasználása folytán magasabb jövedelemhez juthatnak a velünk együtt dolgozó diákok is.

Egyedi igények kiszolgálása

A legfontosabb szempontok figyelembe vételével összekapcsoljuk a keresleti és a kínálati oldalt. Mi mindig igyekszünk megtalálni minkét fél számára az optimális megoldást, még abban az esetben is, ha Partnerünk vállalkozása, tevékenysége speciális sajátosságokkal rendelkezik.

Velünk a munkáltató és a munkavállaló is jól jár! Dolgozzunk együtt!

Ha Ön munkáltató, itt >> kérhet egyedi ajánlatot!

Ha diák vagy, tedd meg az első lépést, és regisztrálj itt >>.

.