Miért érdemes minket választania?

Azért, mert olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek az egyedi igényeknek maximálisan megfelelnek. Célunk, hogy hosszú távon sikeresek legyenek partneri kapcsolataink, ezt szem előtt tartva dolgozunk nap mint nap.

Mi jellemzi a munkánkat?

Megbízhatóság

Legyen szó bármilyen feladatról, a jól működő kiválasztási rendszerünknek köszönhetően mindig megbízható és minőségi diákmunkaerőt kap. Igyekszünk a lehető legmagasabb bért fizetni a diákjaink számára, annak érdekében, hogy motiváltak legyenek, és precízen, igényesen végezzék el a munkáikat.
Mi pontosan ismerjük a diákjaink képességeit, így könnyedén kiválasztjuk Önnek a feladathoz szükséges kompetenciával és képzettséggel rendelkező munkaerőt. Kiemelten figyelünk arra, hogy diákjaink pontosan jelenjenek meg, és az elvárt szinten tartsák a teljesítményt és a munka minőségét. Széleskörű adatbázisunknak és naprakész nyilvántartási rendszerünknek köszönhetően minden feladatra megtaláljuk Önnek a megfelelő embert, legyen az szaktudást nem igénylő betanított munka, vagy szakmai gyakorlat.

Rugalmasság

Körülményektől, létszámtól függően akár 24 óra alatt is tudunk diákmunkaerőt biztosítani!
Nálunk egész évben találhat munkaerőt, legyen szó nappali, vagy éjszakai műszakról, hétköznapot vagy hétvégét érintő munkavégzésről. Az ügyintézési határidő általában 1-2 munkanap, melyet befolyásolhatnak az egyedi igények.
Ki tudjuk Önt szolgálni abban az esetben, ha nagy horderejű, hosszú távú projektekhez jelentős létszámú munkavállalóra merül fel igény, de kampányjellegű szezonális munkák esetén is tudunk megfelelő diákmunkaerőt biztosítani. Függetlenül attól, hogy vállalata milyen szakterületen tevékenykedik – legyen szó termelésről, gyártásról, vagy szolgáltatásról.

Állandó apparátus

A diákok munkavégzését állandó, már megszokott munkatársakból álló háttércsapat koordinálja. Minden projektünk esetében biztosítunk egy felelős vezetőt, aki a Partnerünkkel együtt személyesen felügyeli és koordinálja a munkavégzést. Szövetkezetünk vezetői sokéves, komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így garantáljuk az Ön igényeinek megfelelő gyors, rugalmas és pontos szervezést.

Törvényi szabályozások maximális betartása

Mi garantáljuk a minőséget és a jogszabálykövetést. Ellenőrizhető rendszer alapján felügyeljük és kontrolláljuk a munkavégzést, szigorúan betartjuk a szabályokat. Számunkra kiemelten fontos a Partnereink jó hírneve és elégedettsége!

Korrekt tájékoztatás

Mind Partnereink, mind a diákok felé törekszünk a lehető legtöbb információ átadására. Célunk, hogy ne maradjanak megválaszolatlan kérdések, amelyekből később félreértések adódhatnának.

Elégedett diákok a megyében

Kiemelt figyelmet fordítunk a szabályszerű foglalkoztatás mellett a pontos bérfizetésre is – biztosítva ezzel a diákok pozitív hozzáállását a feladatokhoz. Külön ügyelünk arra is, hogy tagjainkat érdeklődésüknek, szakterületüknek megfelelően helyezzük el.

Ügyfélközpontú szemlélet

A projekt időtartama alatt rendszeres tanácsadással segítjük elő a problémamentes együttműködést, és mindig Partnereink rendelkezésére állunk.
Szolgáltatásainkat közös megegyezés szerint az Ön igényeinek megfelelően testre szabjuk, bővítjük.

Fontos követelmények ezek az Ön számára? Ránk számíthat! Segítünk Önnek a hatékony létszámgazdálkodás sikeres megoldásában.

Tegyen minket próbára! >>

.