Miért érdemes nálunk dolgozni?

Mert a Diákmunka Központra mindig számíthatsz.

Fontos vagy
Mi figyelünk arra, hogy olyan munkákat kínáljunk, ahol a minőségi munkavégzés körülményei biztosítottak. Számunkra fontos, hogy szívesen menj az adott céghez dolgozni és örömmel foglalkozz a kapott feladatokkal.

Változatos munkák
Arra törekszünk, hogy igényeidnek és szaktudásodnak megfelelően olyan állást találjunk számodra, ahol lehetőséged van fejlődésre. Megbízóink széles skálája biztosítja, hogy többféle területen is kipróbálhasd magad – a betanított, egyszerűbb munkáktól a komolyabb szakmai ismereteket igénylő feladatokig.

Filléres kiadás
Nálunk az egyszeri tagdíj összege csupán 500 Ft, melyet az első munka elvállalása esetén a szövetkezeti tagság létesítésekor szükséges befizetni az irodánkban.

Időben megérkezik a fizetés
Béred kifizetését garantáljuk minden hónap 10-én, így nálunk nem fordulhat elő, hogy a megérdemelt jövedelmedet késve, vagy egyáltalán nem kapod meg.

Egy lépéssel mások előtt
Az a célunk, hogy munkahelyi tapasztalatot és gyakorlatot szerezz a tudásod mellé, amelyet feltüntethetsz majd az önéletrajzodban, így leendő munkáltatód szemében komoly előnyre fogsz szert tenni más diáktársaiddal szemben!

Pályafutásod alapköve
Nemcsak abban segítünk, hogy önálló jövedelmed legyen, hanem közös munkával megalapozzuk a jövőbeni karrieredet is.

Amennyiben saját jövedelmet szeretnél, érdekes, szakterületednek megfelelő, tartalmas munkával, egy megbízható cégen keresztül, akkor számodra a Diákmunka Központ a legmegfelelőbb választás! Dolgozz velünk!

Keress minket bizalommal! >>

.